Press "Enter" to skip to content

Kuom yra puikios stabilizuotos samanos?

Stabilizuotos samanos yra surenkamos iš miško ir yra specialiai apdorojamos, kad išlaikytų spalvą, tekstūrą ir minkštą, pliušinę kokybę. Konservuojant jas, samanos išlieka spalvingos, minkštos ir nereikalauja priežiūros. (Atkreipkite dėmesį; stabilizuotos samanos yra skirtos naudoti tik viduje.)

Konservuotų samanų negalima painioti su džiovintomis samanomis, kurios yra dehidratuotos. Džiovintos samanos yra sausos, greitai paruduoja ir ilgainiui suyra.

Mūsų stabilizuotų samanų paveikslai gaminami iš stabilizuotų samanų dėl ilgaamžiškumo, beprotiškų dekoratyvinių galių ir gebėjimo išlaikyti spalvą bei tekstūrą be priežiūros.

Atraskite stabilizuotų samanų paveikslų grožį. Kiekvienas mūsų sukurtas samanų paveikslas yra pagamintas pagal užsakymą ir yra unikalus, jame būna keletas toliau išvardytų samanų tipų.

Lakštų samanos

Lakštinės samanos yra kiliminių samanų rūšis, o tai reiškia, kad jos auga taip, kad sudarytų lakštą panašią uolų ir dirvožemio dangą. Lakštinės samanos yra plokščios, pilnos tekstūros ir natūralios žalios marmurinės spalvos.

Kadangi samanos auga tolygiai ir plokščios, dažnai jas naudojame kaip kitų savo samanų foną. Jis taip pat puikiai tinka žodžiams ir frazėms detalizuoti ir įvynioti. Tai puikus pasirinkimas jūsų erdvei, kai ją reikia apželdinti!

Kupstinės samanos (Mood moss)

Kupstinės samanos auga storais, dideliais gumuliais. Įdomus dalykas, susijęs su šio tipo samanomis, yra tai, kad jis gavo savo pavadinimą dėl to, kaip keičiasi išvaizda, atsižvelgiant į augimo sąlygas. Šie temperamentingi pokyčiai apibūdina jį kaip „nuotaikingą“, taip jis buvo pavadintas.

Kupstinės samanos prideda dramatiškų ir įspūdingų tekstūrų ir gylio (kai kurie gabalai yra daugiau nei 4 colių storio!), todėl tai yra puikus akcentas stabilizuotų samanų paveikslų dizaine.

Stulpinės samanos

Stulpinės samanos auga tankioje, apvalioje pagalvėlę primenančioje masėje ir yra intensyvios, ryškios žalios spalvos. Stulpinės samanos turi aukščiausios kokybės ir išskirtinį pojūtį, kuris atnaujins jūsų erdvės išvaizdą gyvu, tekstūriniu poveikiu. Stulpinių samanų gumulėliai suteikia nuostabių matmenų mūsų gamtos rėmams ir samanų paveikslams.

Elninės samanos

Elninės samanos techniškai yra ne samanos, o kerpės, augančios arktinėse žemėse. Planthropy šiaurės elnių samanas atneša jums Norvegijos miško paklotės! Ši kerpė yra ypatingas skanėstas šiaurės elniams ir giminingoms rūšims, tokioms kaip karibai ir briedžiai – iš kur kilo pavadinimas.

Šios samanos unikalios tuo, kad jos tekstūra yra labiau krūminė ir panaši į kempinę. Jis taip pat auga natūralios beveik baltos spalvos. Dėl dažymo konservavimo proceso metu jį galima dažyti įvairiomis ryškiomis spalvomis, pavyzdžiui, mėlyna arba turkio spalva. Tai sukuria gražius mūsų samanų paveikslų dizaino akcentus.